Vroeger was lezen onmisbaar voor Demi. Dat kwam vooral door de boeken van Carry Slee en deze schrijfster is dan ook haar leesheld.

Hallo! Ik ben Demi, ik ben 14 jaar en mijn hobby´s zijn zingen en dansen. Nog niet zo lang geleden was lezen ook een van mijn grootste hobby´s. Vroeger, en dan praat ik over drie, vier jaar geleden, was lezen onmisbaar in mijn leven. Elke avond als ik in bed lag, elke keer als ik uit school kwam of als ik me gewoon verveelde, ging ik lezen. 

Nu is het best anders. Ik lees bijna nooit meer, tenzij het moet voor bijvoorbeeld een opdracht. Niet alleen de hoeveelheid boeken die ik lees is veranderd, ook de boeken zelf. Vroeger las ik boeken zoals Hoe overleef ikHet leven van een loser of magazines zoals Tina en Girlzz. Mijn lievelingsboeken vroeger waren de strips van Suske en Wiske. Dat kwam omdat mijn broertje die ook leuk vond en we de strips dan samen gingen lezen. Nu is het anders. Nu lees ik meer boeken over andere dingen, zoals LoverboysAli´s oorlog en Spijt!. Ik heb niet echt favoriete boeken, maar dat komt omdat ik niet vaak lees. Maar als ik lees, ga ik helemaal op in het verhaal en vind ik het vaak ook leuk!

Mijn leesheld is Carry Slee, omdat ik vroeger heel veel boeken van haar heb gelezen. Dankzij haar ben ik gaan lezen. Ze schrijft meestal waargebeurde verhalen. Ik begon met het lezen van haar boeken in groep 6. Toen ik voor het eerst een boek van haar las, was ik meteen verkocht. Haar verhalen vond ik boeiend en de manier waarop ze haar boeken indeelt qua teksten, lettertype en plaatjes vind ik heel fijn. 
Ik zou graag op haar willen lijken, want ze heeft veel prijzen gewonnen met haar boeken. Ook heeft ze veel indruk op mensen gemaakt, waaronder op mij. Daarom is Carry Slee mijn leesheld!